The Orb во „Мезанин“

Од кога не сме ги слушале музиките на д-р Алекс Патерсон. Еве го вечерва во целост неговиот нов проект насловен како и неговата музика, „The Dream“.

Емисијата е емитувана на 04 март 2009 година, на Равел 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *