Тиндерстикс во „Мезанин“ 34

Новиот албум на магичниот британски бенд во фокус во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 01 ноември 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *