Tindersticks во „Мезанин“

Во 250 издание на меѓупросторот на Радио Равел, „Бајк“ на Пинк Флојд како годишница од крадењето на мојот точка пред радиото во Тафталиџе. Во фокус – новиот албум на Тиндерстикс.

Емисијата е емитувана на 25 јуни 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *