Лајбах и Андерворлд во „Мезанин“

Во оваа емисија фокус врз два актуелни албуми: музичкото крило на „Neue Slowenische kunst“, секогаш контроверзните Лајбах со актуелниот албум „Volk“, како и перјаницата на британската електронска сцена, Underworld, со одличниот „Oblivion with bells“, одличен камбек по петгодишна пауза.

Мезанин 225 од 13 февруари 2008 година во електро-фазон.

Listen without predjudice 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *