11. „Синедејс“ во „Филмополис“ 416

Понудата на единаесеттото издание на скопскиот филмски фестивал „Синедејс“ во вечерашниот филмски магазин.

Емисијата е емитувана на 26 ноември 2012, на ТВ Телма.

https://www.youtube.com/watch?v=qT__cob2nt0

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *