Архива за месец: декември 2003

Фолтин во „Мезанин“ 41

Трите најдобри македонски албуми во 2003 според „Мезанин“: ги свират План Б, Фолтин и ТБ Трачери.

Читај повеќе

Lounge lizards во „Мезанин“ 40

Мистер Џон Лури и неговата банда „Лаунџ лизардс“ во вечерашниот меѓупростор на Радио равел. Но и Нилс Петер Молваер, кој растури на СЏФ пред два месеци.

Читај повеќе