Фолтин во „Мезанин“ 41

Трите најдобри македонски албуми во 2003 според „Мезанин“: ги свират План Б, Фолтин и ТБ Трачери.

Емисијата е емитувана на 20 декември 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *