Архива за месец: септември 2006

Нил Јанг во „Мезанин“

Во новото издание на меѓупросторот на Радио Равел, фокус на новиот албум со протестни песни на Нил Јанг, Living with war. За загревање, бендот Wilco.

Читај повеќе

Том Јорк во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, голем вовед со музика од Рејдиохед, по повод првиот соло албум на Том Јорк, The Eraser, кој во целост го слушаме во вториот дел од магазинот.

Читај повеќе

Cover edition на Мезанин

За испраќање на летото чии денови се трошат, опуштено издание на магазинот во кој доминираат преработки на познати музички теми.

Читај повеќе

„Босанова“ Мезанин

На почетокот од четвртата сезона на меѓупросторот на Радио Равел, емисија исполнета со Босанова кавер-саунд, се’ уште летно и опуштено.

Читај повеќе