Sundance film fest во „Филмополис“ 471

Новото издание на најзначајниот фестивал на независни филмови во светот во фокусот на новото издание на филмскиот магазин.

Емисијата е емитувана на 27 јануари 2014, на ТВ Телма.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *