Лауреатите на 70. Мостра во „Филмополис“ 452

Филмовите за кои највеќе се коментираше, вклучувајќи ги и годинашните лауреати, во новото издание на филмскиот магазин на ТВ Телма.

Емисијата е емитувана на 09 септември 2013 година.

https://www.youtube.com/watch?v=oOIOdi_aNsM

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *