Отворање на 71 Венециска Мостра

Преглед на она што ги очекува филмофилите на новото издание на најстариот филмски фестивал во светот.

Прилогот е емитуван на 27 август 2014 година во вестите на ТВ Телма, за време на летото додека „Филмополис“ паузира..

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *