Beth Gibbons во „Мезанин“

Во 222 издание на меѓупросторот на Радио Равел, во фокус два одлични женски вокали + старото будаличиште Френк Блек, кој има нов материјал.

Емисијата е емитувана на 30 јануари 2008 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *