Антонио Митриќески во „Филмополис“ 46

Интервју со македонскиот режисер за неговото второ остварување „Како лош сон“, плус останати актуелни филмски содржини.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *