Madredeus во „Мезанин“ 94

Португалските фадо легенди со новиот албум во меѓупросторот на Радио Равел. Емисија за вистинските музички сладокусци 😉

Комплетната емисија слушнете ја на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *