Најдоброто од 2006 според „Мезанин“

Во 177 издание на магазинот, прво во 2007 година, преглед на музиките кои не’ фасцинираа во претходната година. Stay tuned 😉

Емисијата е емитувана на 03 јануари 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *