Најдоброто на МКД музичка сцена во 2006 според „Мезанин“

По прегледот на најдоброто на светската музичка сцена во минатата година, овој пат емисија за најдобрите македонски музики за 2006 според „Мезанин“.

Емисијата е емитувана на 10 јануари 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *