Captain Beefheart во „Мезанин“

Во 176 издание на меѓупросторот на Радио Равел, во фокус најзначајниот и највлијателен албум според гласањето на музичките критичари – Trout Mask Replica (1969) на Captain Beefheart. Чудаци!!!

Емисијата во етерот над Скопје одеше на 27 декември 2006 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *