Bloc party во „Мезанин“

Новиот албум „Интимност“ на модерните британски херои Блок парти во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 26 ноември 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *