Рок хероини во „Мезанин“

Еден куп квалитетна музика во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел, со рок-хероини во фокусот. Уживајте!

Емисијата е емитувана на 03 декември 2008 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *