Букбокс читанка за „Шрапнел“

„Знам дека ми ги читаше претходните книги, некои ти се допаднаа повеќе, некои помалку, но оваа, по седум години пауза, сметам дека ми е поместување од досегашната издадена проза.“

пишува: Илина Јакимовска

Освртот кон романот „Шрапнел“, за кој ценетата Илина Јакимовска одвои време да го прочита и да го напише, можете да го прочитате на следниот линк:

https://off.net.mk/bookbox/chitanka/shrapnel-od-igor-angjelkov?fbclid=IwAR0YlZjiD8MvEdjQ8JBpLkZtIxoF4zFyZVQxrZnZt_C_boCwM9HDYwp_qf8

 

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *