„Баланеску квартет“ во Мезанин

Во 175 издание на меѓупросторот на Радио Равел, музика од маестро Александер Баланеску и неговиот квартет, надополнети со други музички убавини.

Емисијата е емитувана на 20 декември 2006 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *