Денди Ворхолс во „Мезанин“ 24

Две рамноправни полувремиња во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел: музики од Смешинг Пампкинс стрејт фром Шикаго, и од Денди Ворхолс стрејт фром Протланд, Орегон. Енџој!

Емисијата е емитувана на 12 јули 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *