Сигур рос во „Мезанин“ 25

Летно и опуштено издание на меѓупросторот на Радио Равел, облагородено со еклектични звуци.

Емисијата е емитувана на 19 јули 2003, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *