Дарквуд даб во „Мезанин“

Актуелниот албум „Јединство“ на белграѓаните Дарквуд даб! Но, пред тоа, загревање со актуелни музики од Македонија и Балканот. Тјун ин!

Емисијата е емитувана на 25 февруари 2009 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *