Death in Vegas во „Мезанин“ 11

Ник Кејв, Хајвс, Дед ин вегас… прилично кул музика во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел.

Емисијата е емитувана на 05 април 2003 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *