„Дени те чува“ во „Мезанин“ 235

„Се вртиме во круг“ е повод момците од „Дени те чува“ да бидат наши и Ваши гости во вечерашниот меѓупростор на Радио Равел. Ќе биде убаво.

Емисијата во целост на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *