Disciplina kicme во „Мезанин“ 234

Легендарниот Која и неговиот бенд во фокусот на вечерашниот меѓупростор на Радио Равел, вклучувајќи и интервју со г-нот Душан Којиќ.

Емисијата на следниот линк:

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *