„EKV revisited“ во jубилеjниот „Мезанин“ бр. 200

Во изданието бр. 200 на меѓупросторот на Радио Равел, уживајте во изборот на музиката во јубилејната емисија на 96 ФМ, со фокус на албумот „EKV revisited“.

Емисијата е емитувана на 13 јуни 2007 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *