Фото галерија од промоцијата на „Двојна експозиција“

Голема благодарност до сите драги луѓе кои одвоија време и ми укажаа чест со присуството на промоцијата на мојата нова книга „Двојна експозиција“.

Во очекување на видеото од настанот, повелете фото галерија + бонус видео на крајот, од настапот на „Хајка“ 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *