Жорж Мелиес во „Филмополис“ 424

Комплетна емисија посветена на еден од првите синеасти во историјата, и дефинитивно автор на првиот СФ филм „Патување на месечината“, Жорж Мелиес. Уживајте 😉

Емисијата е емитувана на 31 јануари 2013 година, на ТВ Телма.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *