Портрет на Тим Бартон во „Филмополис“ 423

Најголем предизвик при реализацијата на филмскиот магазин „Филмополис“ ми беа тематските емисии. Во архивата го лоцирав изданието број 423, во кое сум го портретирал холивудскиот вундеркинд Тим Бартон. Причината беше посетата на неговата прекрасна изложба во француската Кинотека, а башка што таа 2012 година беше актуелен дури со две целовечерни остварувања. Лудак!

„Филмополис“ 423 е емитуван во јануари 2013 година на ТВ Телма. Уживајте во магичниот и автентичен свет на маѓепсникот Тим Бартон 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *