Срдан Голубовиќ и Даријан Пејовски во „Филмополис“ 437

Во 437 издание на филмскиот магазин на ТВ Телма, разговор со српскиот режисер Срдан Голубовиќ, чиј актуелен филм „Кругови“ го отвори Скопскиот филмски фестивал.

Во вториот дел разговараме со македонскиот режисер Даријан Пејовски по повод неговиот актуелен краток филм „409“.

Емисијата е емитувана на 29 април 2013 година.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *