Иги Поп во „Мезанин“

По повод гостувањето на мадрфакин Иги Поп во нашиот град, на осмото издание на „Таксират“, заслужена посвета на still alive пункерот. Пред тоа, фино загревање со актуелни музики 😉

Емисијата е емитувана на 29 ноември 2006 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *