„Тиндерстикс“ во Мезанин

Во меѓупросторот на Радио Равел оваа среда од 22 до полноќ, господата од Тиндерстикс! Загревање – Д Кјур 😉

Емисијата е емитувана на 22 ноември 2006 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *