Куќа за писатели, Пазин

Денес точно напладне се случи претставувањето пред публиката во “Куќата за писатели” во Пазин, кое одеше и онлајн, додека зад нас беше активен зиплајн 🙂

Најавата е на Ива Цицеран, а со Давор Шишовиќ зборувавме за книжевноста, издаваштвото, поп културата, Пазин, Истра…

Голема благодарност за прекрасниот разговор!

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *