Bernays propaganda во „Мезанин“

Роденденски меѓупростор на Радио Равел, во кој мои и Ваши гости се Тина и Васко од најпотентниот македонски бенд Бернајс пропаганда.

Eмисијата е емитувана на 05 ноември 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *