Sparklehorse во „Мезанин“

Во меѓупросторот на Радио Равел, во фокус новиот албум „Dreamt for Light Years in the Belly of a Mountain“ на Sparklehorse!

Емисијата е емитувана на 28 февруари 2007 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *