Mercury rev во „Мезанин“

Фокус на моите њујоршки фаворити во вечерашниот магазин, по повод новиот албум „Snowflake midnight“.

Eмисијата е емитувана на 17 септември 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *