Primal scream во „Мезанин“

Вечерашни наши херои, Британците „Прајмал скрим“, кои ќе ни раскажат за „прекрасната иднина“ која следи.

Емисијата е емитувана на 24 септември 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *