Mercury rev во „Мезанин“

Цела емисија посветена на прекрасниот њујоршки бенд, еден од моите омилени. Уживанција!

Емисијата е емитувана на 11 февруари 2009 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *