„Замена“ на Марија Џиџева во „Филмополис“ 240

Македонската режисерка Марија Џиџева е дел од балканскиот омнибус инициран од Ненад Дукиќ. Присуствувавме на снимањето на краткиот филм во Воената болница во Скопје. Во продолжение, фокус врз актуелното Берлинале.

Емисијата на следниот линк:

https://www.youtube.com/watch?v=0AqKK2725Bk

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *