Nick Cave во „Мезанин“

Еден куп квалитетни музики во ова издание на емисијата, која ја започнуваме со мистер Ник Кејв 😉

Емисијата е емитувана на 15 октомври 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *