Стивен Малкмус во „Мезанин“

Наш и Ваш музички херој вечерва, екс-Пејвмент генијалецот Стивен Малкмус.

Емисијата е емитувана на 01 октомври 2008 година, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *