Промоција на „Еврејска работа“ од Миколај Гринберг

На 18 август во „Буква“ се случи прекрасна промоција на збирката раскази „Еврејска работа“, со присуство на полскиот автор Миколај Гринберг.

Промоторка на книгата беше Лидија Димковска, а за преводот на настанот, но и на самото дело, е „виновна“ Лидија Танушевска.

Погледнете како поминавме вечерта 😉

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *