Sioux and the Banshees во „Мезанин“

Дами и господа, вечерва во меѓупросторот на Радио Равел фантастичните Sioux and the Banshees.

16 јануари 2008 година, Радио Равел, 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *