Spiritualized во „Мезанин“

Британските музички херои кои направија крш концерт и во Скопје, со новиот албум Songs in A&E, кој го преслушуваме во целост.

Eмисијата е емитувана на 08 октомври 2008, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *