Таг архива: орб

The Orb во „Мезанин“

Од кога не сме ги слушале музиките на д-р Алекс Патерсон. Еве го вечерва во целост неговиот нов проект насловен како и неговата музика, „The Dream“.

Читај повеќе

The ORB во „Мезанин“ 49

Во предјубилејното издание на меѓупросторот на Радио Равел во целост го преслушуваме амбиенталното ремек дело на др. Алек Патерсон пред 10 години, The Orb’s adventure beyond the ultraworld. Уживајте 😉

Читај повеќе