The ORB во „Мезанин“ 49

Во предјубилејното издание на меѓупросторот на Радио Равел во целост го преслушуваме амбиенталното ремек дело на др. Алек Патерсон пред 10 години, The Orb’s adventure beyond the ultraworld. Уживајте 😉

Емисијата е емитувана на 31 јануари 2004, на 96 ФМ.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *