Забавен парк „Чинечита“

Во Италија отворен првиот забавен парк посветен на седмата уметност!

Прилогот е емитуван во вестите на ТВ Телма на 06 август 2014 година, за време на летото додека „Филмополис“ паузира.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *