17. СФФ во „Филмополис“ 484

Случувањата на 17 издание на Скопскиот филмски фестивал во новото издание на магазинот.

Емисијата е емитувана на 28 април 2014, на ТВ Телма.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *